Markens Blomster - sommerbuket

Besøg hos Staudeblomsten

Alle de smukke blomster

Markens Blomster var på besøg hos Staudeblomsten der havde åben have i søndags d.3 juli. Jeg havde den glæde at binde buketter af havens blomster og give gode råd, lære de interesserede at binde en havebuket.

Det er som altid en fornøjelse at kunne videregive nogle tips og trick så man har mod på at gå i gang med at binde en buket fra haven eller måske grøftekanten. Det er en god ide at prøve det her om sommeren da man nemt kan finde blomster på denne årstid.

Det er også nu man med fordel kan skrive navn eller tage et billede af de blomster man ser i buketterne, og gerne selv vil dyrke dem i sin have. Så husker man dem til sensommeren eller efteråret når det er den rette tid til at plante igen.

I drivhuset var der bryllups stemning, der havde jeg pyntet op med buffet dekoration, bodpynt og brudebuket alt sammen af havens blomster.

Markens Blomster vender tilbage til Staudeblomsten igen næste år.

Staudeblomsten holder i øvrigt åben have igen i løbet af denne sommer, hvis man følger dem på Facebook kan man se hvornår der er mulighed for at gå en tur i deres smukke have. 

Blomsterbinderen havde det som et barn i en slikbutik når der skulle vælges blomster til buketter.

Tak til Kirsten og Morten for en hyggelig dag.

Se nogle billeder fra dagen

Markens Blomster - sommerbuket

Buketter fra skærehaven

Workshop
Vi binder en buket af blomster fra skærehaven, du lære teknikken i at binde blomster i spiral.
Vi går en tur i skærehaven og ser på de forskellige stauder vi bruger.

Læs mere »