Markens Blomster ved Galten

Mit navn er Else Marie og indehaver af Markens Blomster ved Galten.

Jeg trækker på mere end 25 års erfaring som planteskolegartner og blomsterbinder.

Jeg tager altid udgangspunkt i årstidens farver og materialer – og de omgivelser jeg bor og færdes i.

Når jeg går tur i skoven, i marken til vores ejendom, stranden og selvfølgelig i min elskede have, så får jeg inspiration og ideer til de blomsterarrangementer og dekorationer,  jeg går hjem i værkstedet og laver.

Jeg vil allerhelst tage udgangspunkt i blomster og materialer, som jeg kan finde ude i naturen.

Bor du i nærheden af Galten, så er du meget velkommen til at besøge min bod, som står ude vej vejen. Her er der fra tidligt forår og helt til Nytår et udbud af forskellige buketter,  sammenplantninger og kranse med mere – lige til at tage med til en værtinde eller til dig selv.

Markens Blomster - Else Maria

Du er altid velkommen til at kontakte mig for bestilling af en skræddersyet løsning, der opfylder præcis dine ønsker.

Ring på telefon
40 58 24 47

Eller